Busje delen, gratis voor lokale verenigingen!

Als vereniging is het niet altijd gemakkelijk om vervoer te vinden. Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een uitstap of evenement. Daarom bieden wij u de kans, als lokale vereniging, om volledig gratis een busje te gebruiken. Het gaat over een minibus 6+1 personen met ruim vrachtruim, te besturen met een rijbewijs B. Bovendien krijg je als vereniging nog een financieel duwtje in de rug bij gebruik van het busje.

Hoe werkt het?

In verschillende gemeenten is er een wagen beschikbaar: mits registratie en reservatie op deze website kan die  gebruikt worden door alle verenigingen in de gemeente. Lokale ondernemers ondersteunen dit project en zien daarom hun logo op het busje verschijnen.

Als vereniging betaal je bij gebruik ENKEL de brandstofkosten , en beheer je het voertuig als een goede huisvader (de wagen is verzekerd, je betaalt bij schade of diefstal enkel een franchise en je betaalt uiteraard zelf je boetes).

Om de werking van je vereniging extra te ondersteunen, voorzien we nog een jaarlijkse soms van € 1.500 die uitbetaald wordt. Dit bedrag wordt verdeeld onder de gebruikers, a rato van correct gebruik van het voertuig.

Maak je graag gebruik van dit aanbod? Dan kan je zelf zorgen voor een gratis voertuig in je gemeente door op te treden als beheerder. Hier zijn geen kosten of risico’s aan verbonden, enkel wat praktisch werk, maar je kan het voertuig dan ook zo veel gebruiken als je zelf wil.

Voor verenigingen

1

Kies je gemeente

Na het kiezen van jouw gemeente krijg je alle wagens te zien die er beschikbaar zijn (hiervoor ga je terug naar de homepagina).
Zijn we nog niet actief in jouw gemeente? Laat ons iets weten en we werken er aan! Je kan zelf ook beheerder worden van een voertuig als je dat wil.

 

2

Schrijf je in op een wagen

Je kan je gemakkelijk registreren voor het gebruik van een wagen in jouw gemeente.

 

3

Reserveer de wagen

Wil je de wagen een voormiddag, namiddag of een hele dag reserveren?
Dit kan gemakkelijk aan de hand van een kalendertool.

 

4

Praktische afhandeling

De beheerder van het voertuig zal je laten weten waar en wanneer je de sleutels en het busje kan komen ophalen en terugbrengen.

BELANGRIJK: de dag van de reservaties krijg je nog een mail, waarbij je nog enkele gegevens moet invullen na je rit, onder meer de kilometerstand.

Voor sponsors/bedrijven

1

Maatschappelijk adverteren

De wagens worden gefinancierd door middel van advertentie-inkomsten geschonken door lokale ondernemers.
Door een wagen te sponsoren komt jouw reclame op de wagen te staan en zet je je bedrijf op een unieke manier in the picture!

 

2

Steun je lokale verenigingen

Je reclame op een rijdende wagen is niet het enige voordeel, je steunt namelijk ook de lokale verenigingen.
Toon sociaal engagement door hen aan gratis vervoer te helpen.

 

3

Jouw reclame op een rondrijdende wagen

Bereik meer potentiële klanten door jouw reclame op de wagen.
Laat je bedrijf in de kijker zetten door de rondrijdende verenigingen.

Een vertrouwd concept

Met special ad hebben we al meer dan 200 vzw’s, scholen, hulpcentra, … die we gratis een voertuig laten gebruiken. Vanaf nu is er ook de mogelijkheid voor verschillende verenigingen in een gemeente om één wagen te delen.

Heb je interesse om je lokale verenigingen te sponsoren?

Contacteer ons